25 marca obchodzimy Międzynarodowy Dzień Gofra. Choć tradycja jedzenia gofrów wywodzi się z Belgii, to znane i uwielbiane są już na całym świecie. Chrupiące na zewnątrz, puszyste w środku, suche lub z ulubionymi dodatkami, zjadane ze smakiem w przyjemny wiosenny dzień – czegóż chcieć więcej… Dzień Gofra to dobra sposobność, aby przypomnieć sobie jak smakują, za co tak lubimy gofry i z czym nam się kojarzą. Tę okazję postanowili wykorzystać również uczestnicy naszych WTZ, którzy samodzielnie przygotowali ciasto i upiekli pyszne gofry z bitą śmietaną.
![](https://dpsczarne.pl/wp-content/uploads/2023/06/IMG-20230328-WA0000.jpg)
![](https://dpsczarne.pl/wp-content/uploads/2023/06/IMG-20230328-WA0008.jpg)
![](https://dpsczarne.pl/wp-content/uploads/2023/06/IMG-20230328-WA0014.jpg)
![](https://dpsczarne.pl/wp-content/uploads/2023/06/IMG-20230328-WA0006.jpg)
![](https://dpsczarne.pl/wp-content/uploads/2023/06/IMG-20230328-WA0018.jpg)
![](https://dpsczarne.pl/wp-content/uploads/2023/06/IMG-20230328-WA0001.jpg)
![](https://dpsczarne.pl/wp-content/uploads/2023/06/IMG-20230328-WA0020.jpg)
![](https://dpsczarne.pl/wp-content/uploads/2023/06/IMG-20230328-WA0021.jpg)
![](https://dpsczarne.pl/wp-content/uploads/2023/06/IMG-20230328-WA0025.jpg)
![](https://dpsczarne.pl/wp-content/uploads/2023/06/IMG-20230328-WA0026.jpg)